Блогът на Иван

Това не е поредният продукт за красота

img

Здравейте всички!

Знаете, че съм голям почитател на здравословния начин на живот, но както се казва, по-малко е повече, и преди месец потвърдих, че това е вярно.

Отидох веднъж на фитнес. Исках да си натоваря краката, направих няколко клякания, мъртва тяга и подобни неща. По време на първия сет усетих болка в дясното коляно, но не обърнах кой знае какво внимание, защото «без болка няма победа», нали знаете, така че завърших тренировката си въпреки нарастващата болка и странните усещания. Изпитах нещо като световъртеж.

img

Следващия ден беше кошмарен. Коляното ме болеше толкова силно, че едва успявах да се движа. Жена ми ме заведе на лекар. Той ми каза, че имам много често срещан случай на слаба колянна става, която се е възпалила заради интензивните тренировки. Каза, че трябва да забравя за фитнеса и ми предписа много скъпо лечение.

Доста се натъжих. Тренировката е от съществено значение за мен, защото ми помага да оставам позитивен и активен. Една моя приятелка работи в аптека, затова отидох при нея, за да получа морална подкрепа, както и лекарствата, от които се нуждаех. Тя ме изслуша и ми каза, че има начин да продължа да тренирам, без да страдам от негативни ефекти.

img

Тя ми даде туба Arthrolon, иновативен гел, създаден от немски учени. Струва си да се спомене, че този продукт не може да бъде намерен в аптеките, тъй като би могъл да се конкурира сериозно със съществуващите най-скъпи лекарства и мазила. Ето защо можете да го поръчате само онлайн. Надявам се, това да се промени. В крайна сметка пазаруването в Интернет не е най-лошото нещо в света, особено когато ви предлагат отстъпка 50%:

img

Официален формуляр за поръчка

№29 983 от 30 000 от 11 септември 2020
за получаване на препарата "Arthrolon" в рамките на преференциалната програма
За да получите "Arthrolon" по преференциалната програма, напишете името си и телефон за връзка в полетата по-долу и натиснете бутона «ПОЛУЧЕТЕ С ОТСТЪПКА»
Стара цена

78

Нова цена

39


* Данните ви се изпращат директно до производителя.
Никой, освен него, няма достъп до тях.

Използвам този гел от 2 седмици и болката изчезна напълно. Най-хубавото е, че ще мога да се върна във фитнеса благодарение на специалната формула на Arthrolon която е създадена, за да помага дори при спортни травми. Този продукт подобрява притока на кръв, възстановява синовиалната капсула, както и облекчава подуването и възпаленията.

Исках да споделя тази информация с вас, защото знам, че много от вас спортуват. Освен това, Arthrolon може да се използва и като чудесна превантивна мярка. Бъдете внимателни и го поръчвайте само чрез официалния уебсайт. Пазете се!

Ще се видим скоро :)